For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

فعاليتهاي تحقيقاتي و پروژه هاي صنعتي

-         طراحي و ساخت ژيرسكوپ نيوماتيك ، همكاري با جهاد دانشگاهي صنعتي شريف ، ( خاتمه يافته).

-         طراحي وشبيه سازي كامپيوتري شيرهاي كنترل موشك ، همكاري با موسسه تحقيقاتي صنعتي، شيان (خاتمه يافته ).

-         بهسازي و افزايش راندمان سيستم توليد در كارخانه توليد پلاستيك درخشان، همكاري با كارخانجات درخشان ، (خاتمه يافته ).

-         كاربرد فرآيند ECM جهت ماشين كاري قطعات خيلي سخت، همكاري با دانشگاه ادينبور و شركت رولزرويس، (خاتمه يافته ).

-         اجراي نرم افزار CAPP  و بهينه سازي خط توليد كارخانه فيلتر سازي منچستر ، انگلستان ، ( خاتمه يافته)

-         پروژه طراحي ماشين هاي براده برداري الكتروشيميايي و بررسي ساخت ، (خاتمه يافته ).

-         طراحي ساخت قطعات خودرو نظير قاب زنجير ، ماهك و رينگ پيستون ، (خاتمه يافته).

-         پروژه مهندسي معكوس  Airbagخودرو ، همكاري با مركز تحقيقات جهاد ، (خاتمه يافته)

-         پروژه طراحي و ساخت يك وسيله نقليه با ويژگيهاي خاص ارائه شده توسط انجمن مهندسين مكانيك ايران (خاتمه يافته ).

-         طراحي و ساخت ميز سه محوره CNC براي ماشين برش با آب .

-         طراحي ربات آدم نما (طرح دانشگاهي ) .

-         دستيابي به دانش فني طراحي وساخت دستگاه تراشكاري قطعات مدور توسط فرآيند تخليه الكتريكي برش با سيم (طرح دانشگاهي ) .

-         طراحي و ساخت نمونه آزمايشگاهي ماشين الكتروشيميايي (طرح دانشگاهي )

-         تدوين تكنولوژي ساخت جت بال با دور 10000 دور بر دقيقه ،  وسیله ورزشی جدید، مشاور شركت پويا .

-         بهينه سازي خطوط توليد قطعات خودرو در صنايع اتومبيل سازي كشور ، همكاري با شركتهاي مختلف قطعه سازي.

-     راه اندازي مركز رباتيك دانشگاه صنعتي اصفهان با هزينه اي در حدود 2.000.000.000 ريال و تامين بخش عمده آن از خارج دانشگاه در قالب قراردادهاي پژوهشي (مرکز صنایع نوین).

-     طراحي و ساخت رباتهاي فوتباليست ( سايز متوسط ، كوچك) ، انساني و مين ياب ، مركز رباتيك دانشگاه صنعتي اصفهان ، كسب افتخارات مختلف بین المللی مانند مقامهای اول و سوم جهاني و مقام دومي مسابقات بين المللي آلمان .

-         طراحي و ساخت ربات امدادگر، مرکز رباتیک دانشگاه صنعتی اصفهان، کسب مقام سوم جهانی در ایتالیا.

-         ايجاد هسته طراحي و ساخت سيستم هاي پيشرفته توليد در دانشگاه صنعتي اصفهان .(انجام پروژه  های صنعتی در کشور)

-         راه اندازی گروه خودرو دانشگاه صنعتی اصفهان، تیم های مینی باجا، فرمولا و خودروی بسیار کم مصرف.

-         طراحی و ساخت خودروی مینی باجا، گروه خودروی دانشگاه صنعتی اصفهان، حضور در مسابقات بین المللی آفریقای جنوبی

-         تدوین تکنولوژی و ساخت نمونه شیرهای هیدرولیکی کنترل جهت ، شرکت ساخت صنعت پویا (برای اولین بار در کشور)

-         طراحي و ساخت ماشين CNC سه محوره با استفاده از تكنولوژي ربات هاي موازي براي اولين بار در  كشور.

-         طراحي سيستم جوش اتوماتيك (Brazing) اسپولهای شیر هیدرولیک.

-         ساخت قطعات با دقت ميكرون به كمك روش PCM و CM.

-         طراحي و ساخت سيستم اتوماتيك اندازه گيري عرض و طول ورق خطوط نورد گرم با دقت بالا ، همكاري با مجتمع فولاد مباركه.

-     مقايسه و بررسي صنعت قالبسازي در كشور و چند كشور در جهان و ارائه راهكارهاي مناسب ، همكاري با شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان.

-         طراحي مكانيزم اتوماتيك افزايش قد انسان با شكست استخوان .

-         تحقيق و آزمايش در زمينه ماشينكاري قطعات مدور به كمك وايركات با اضافه نمودن محور ششم به ماشين.

-         راه اندازي هسته رباتيك و سيستم هاي نوين تشخيص عيوب در مجتمع فولاد مباركه اصفهان .

-         بررسی و مطالعه سيستم تنظيم موقعيت اتوماتيك نوار نقاله در مجتمع فولاد سازي مجتمع فولاد مباركه.

-         بررسی و مطالعه سيستم پودر باش اتوماتيك پودر در ناحيه فولاد سازي مجتمع فولاد مباركه.

-         طراحي ماشين كوچك حفاري در تونل هاي با ابعاد كوچكتر از 5m2 .

-         طراحي و ساخت توربين انبساطي مولد برق برای صنعت گاز.

-         طراحي و ساخت دستگاه تست شيرهاي هيدروليكي کنترل جهت.

-         بررسي مطالعه و ارائه پيشنهادات جهت ساخت و راه اندازی خط تولید شیرهای کنترلی ایستگاه گاز CNG

-     طراحی و ساخت خودرو فرمولا دانشجویی برای اولین بار در کشور، گروه خودروی دانشگاه صنعتی اصفهان ، کسب مقام اول مسابقات جهانی انگلیس 2009.

-         بررسي مطالعه و ارائه پيشنهادات جهت رفع عيوب كنتورهاي گاز  (بهبود خطوط تولید) – شرکت گاز استان اصفهان.

-         بررسی و تحقیق برروی شیرهای پروپرشنال و سرو.

-         طراحی و ساخت مکانیزم ماشینکاری مغناطیسی با ذرات برنده.

-         طراحی و ساخت دستگاه ماشینکاری با ذرات برنده (AFM) (برای اولین بار در کشور).

-         طراحی و ساخت خودروی بسیار کم مصرف تک نفره با هدف مصرف سوخت 1 لیتر در 500 کیلومتر، برای اولین بار در کشور

-         طراحی و ساخت خودرو صحرایی چند منظوره به منظور تجاری سازی، حضور در نمایشگاه بین المللی خودرو

-         بررسی و مطالعه تراش الماس به کمک لیزر.

-         مطالعه شرایط صنعتی کشورهای غرب آفریقا.

-         بررسی راهکارهای انتقال تکنولوژی و سرمایه گذاری به کشورهای غرب آفریقا. (در حال انجام)

-         بررسي ساخت و تدوين تكنولو‍‍زي كنتورهاي اب غير مكانيكي (برای اولین بار در کشور و در دست انجام).

-     تدوین تکنولوژی ساخت قطعات میکرو- نانو با روش ابداعی فتوشیمیایی بدون شابلون (برای اولین بار در جهان) و مذاکره برای ثبتPatent  US

-         طراحی و ساخت ربات جابجا کننده سنگ های بریده شده از قله بر. (در حال انجام)

-         مطالعه و بررسی شیرهای پیشرفته پروپرشنال جهت ساخت(در دست انجام).

-         پروژه  ساخت ماشين براده برداري الكتروشيميايي ، ( براي اولين بار در ايران ).

-         بهینه سازی و افزایش ظرفیت خط تولید ورق گالوانیزه شرکت سپیدکاران پرند.

فعاليتهاي تحقيقاتي و پروژه هاي صنعتي | دکتر علیرضا فدایی تهرانی

خطا

The website encountered an unexpected error. Please try again later.